Povišeni vrtovi - Leier Durisol

Novost u ponudi BMD-ovih prodajnih centara u Bedenici, Novom Marofu, Donjoj Zelini, Soblincu, Zaboku i Koprivnici – povišene gredice „Durisol“,

profesionalno i jednostavno rješenje za vaš vrt.

Sustav elemenata za povišene gredice razvijen je od tvrtke Leier Durisol i sastoji se od drvenog iverja obrađenog od tekućeg betona nakon čega se preša u kalupima. Nakon skrućivanja mase dobije se proizvod koji je otporan na atmosferske utjecaje, negoriv je, a pored svoje male specifične težine istim se lako rukuje.

Povišene gredice sastoje se od elemenata koji nalikuju gredama. Oba završetka ovih elemenata su zarezana i probušena. Na taj se način brzo sastavljaju u okvirne konstrukcije. Dostupno u 6 osnovnih oblika i veličina, međutim uz malo mašte može nastati i bezbroj varijacija.

Zašto odabrati povišene gredice?

Zbog jedinstvene izvedbe povišene gredice mogu se montirati i na područjima na kojima je uzgoj biljaka otežan ili nemoguć. Velika im je prednost njihova konstrukcija koja omogućuje njegovanje vrta bez saginjanja ili čučanja. Radovi se obavljaju stojeći ili pak sjedeći.

Zbog raznovrsnosti biljke se razvijaju brže i postat će snažnije. Neće biti potrebne kemikalije za njihovu zaštitu. Stvara se mogućnost za ekološku proizvodnju.

Detaljnije informacije dostupne su Vam u prodajnim centrima BMD STIL- a!


Ispis   E-mail