Dodatne pogodnosti JUBIZOL FASADNOG SUSTAVA

Nemate fasadu na svojoj kući i veliki su vam računi za grijanje? Imate problema sa vlagom u kući? Koju izolaciju ugraditi? Koja je razlika između bijelog i grafitnog stiropora za fasade?

Izolirajte svoj dom! Dobra toplinska izolacija fasade smanjuje troškove grijanja u zimskom i hlađenja u ljetnom razdoblju, povećava kvalitetu stanovanja te pridonosi održivom razvoju okoliša. Investicija u fasadni sustav zahtijeva kvalitetne materijale kao i stručnu ugradnju. Otvori PDF brošuru i saznaj zašto ugraditi fasadu.

Za vas smo posebno pripremili i usporedni prikaz fasadnih sustava JUBIZOL, karakteristike pojedinog sustava, smjernice za najbolji odabir te usluge koje nudimo našim kupcima. Klikni ovdje i saznaj više!

Za dodatne informacije, možete nam se obratiti na info telefon/mail.

Premium Strong

Micro Air

 EPS  MW  Kulirplast


Mogućnost izrade simulacije fasade i tehničkog savjeta.

Za dobivanje garancije pratimo izradu fasade u nekoliko faza i dajemo Vam tehničke savjete.

 Asset 1 100

ZAŠTO ODABRATI JUBIZOL FASADU?

1. GARANCIJA

Dajemo 10 godišnju garanciju (kod Premium sustava 25 godišnju) na JUBIZOL fasadne sustave. Time osiguravamo dugoročnu i promišljenu investiciju u fasadnu izolaciju.

2. FINANCIJSKA UŠTEDA

Ugradnjom toplinsko izolacijskog sustava JUBIZOL i dovoljnom debljinom izolacijskog materijala, potrošnju energije za grijanje možemo smanjiti do 40%.

3. ODLIČNI UVJETI STANOVANJA

JUBIZOL fasadni toplinsko izolacijski sustav ispunjava zahtjeve za dovoljnom i učinkovitom toplinskom izolacijom i pruža odlične životne uvjete. Kroz sve naše proizvode iskazujemo visoku ekološku orijentaciju.

4. VRHUNSKI ESTETSKI IZGLED OBJEKTA

JUBIZOL fasadni sustavi nude veliki izbor nijansi boja za fasade sa najvećom postojanošću.

5. PROIZVEDENO U SLOVENIJI

JUBIZOL toplinsko izolacijski sustav je u cjelosti proizveden u Sloveniji. Sve komponente su rezultat prirodnih lokalnih proizvoda.


Ispis   E-mail