„Tondach zajedno s Wienerbergerom u budućnost“ naziv je prezentacije za izvođače, projektante i trgovce, održane s ciljem predstavljanja novosti i tehnika moderne masivne gradnje i upoznavanja s prirodnim, modernim i učinkovitim materijalima. Prezentaciji je prisustvovala i ekipa BMD STIL-a, u čijim prodajnim centrima možete pronaći velik izbor Tondach i Wienerberger proizvoda, koji su među najtraženijim i najpopularnijim dijelom našeg prodajnog asortimana.

Prezentaciju je pripremio i vodio prodajno-tehnički savjetnik Davor Lajšić koji je okupljenima govorio o prednostima Porotherm sustava kao sustavu gradnje 21. stoljeća, o Tondach glinenom crijepu kao kompletnom rješenju za krov, dostupnom u preko 25 različitih boja engoba i glazura, priboru za krov, načinima postavljanja crijepa, odzračivanju krova te o Wienerberger sustavu dimenjaka.

Kao novitet među proizvodima predstavljen je Porotherm IZO PROFI – brušena opeka koja pruža izvanrednu toplinsku izolaciju, ubrzava gradnju te ostvaraje bitne uštede u ukupnoj korisnoj površini. Sve informacije o Tondach i Wienerberger proizvodima možete saznati kod prodajnih predstavnika u centrima BMD STIL-a ili ovdje na web stranici. [BMD STIL]