Tondach jesen stigla je u prodajne centre BMD STIL-a i sa sobom donijela akcijske cijene najpopularnijih modela crijepa – Jupitera, Kontinentala plus, Saturna te krovne nepropusne folije FOL S, čije smo cijene umanjili za čak 33%.

Ukoliko se odlučite za kupnju Tondach glinenog crijepa nikako nećete pogriješiti. Zašto? Zato što je Tondach crijep pečen na temperaturi od 1000°C, površina mu je obrađena tako da je otporan na vremenske neprilike, a vijek trajanja dulji od sto godina. Glina ima dug vijek trajanja i posebno je otporna na utjecaje okoliša. Općenito je to najstariji i najrašireniji pokrovni materijal, a Tondach crijepovi nisu samo dugovječni, nego su i ekonomični. Iz toga proizlazi stvarna „ekonomičnost“ glinenog materijala jer građevinar ne mora osigurati novac za razne popravke, što se posebno odnosi na krov kuće, čija konstrukcija iznosi dio čistih troškova gradnje. Zato je Tondach crijep dugoročno gledano isplativ jer je sanacija, kao što smo već napomenuli, potrebna tek nakon stotinu godina.

Ponuda boja
Na akciji se nalaze modeli u najljepšim jesenskim bojama – engoba tamnosmeđoj, engoba bakrenosmeđoj, engoba crvenoj, engoba crnoj i prirodnoj boji. Engoba tamnosmeđa je mat do blago sjajna boja koja predstavlja povezanost sa zemljom, osvaja elegancijom i ljepotom. Engoba bakrenosmeđa podsjeća na svjetlosmeđu boju sa živahnim bakrenim sjajem, a engoba crvena boja daje krovu elegantan, svevremenski izgled. Engoba crna boja predstavlja eleganciju te osvaja ljepotom i šikom. Prirodno crvena boja je tipična „cigla crvena“ i nastaje prilikom pečenja crijepa spajanjem željeza i kisika. To je boja sa stilom koja krovu daje ljepotu i gracioznost.

Trajanje akcije
Akcija „Tondach jesen“ traje do 7. listopada 2016. godine, 33% popusta vrijedi za gotovinsko plaćanje i za jednokratno kartično plaćanje Mastercard, Maestro i Visa karticama. U rubrici „Proizvodi na akciji“ potražite sve informacije o cijenama i tehničke karakteristike Tondach Jupiter, Kontinental plus i Saturn crijepa te Tondach krovne folije FOL S i pobrinite se već danas za sigurnu budućnost svoga krova. [BMD STIL, Foto: Tondach PR]