STRUČNI I MLADI ZAPOSLENICI

Motivirani zaposlenici važan su faktor svakog uspješnog poslovanja i glavna prednost tvrtke.

5 PRODAJNIH CENTARA

Posjetite nas u Bedenici, Zaboku, Soblincu, Novom Marofu ili Velikoj Gorici

DOSTAVA PO CIJELOJ EUROPI

Sigurna i brza dostava na gradilišta, uz minimalne troškove prijevoza

NAJVEĆA PONUDA GRAĐEVINSKOG MATERIJALA

Osigurajte budućnost svoga doma po najpovoljnijim cijenama.
„Ako imate strast i viziju ali ne poduzimate akcije vi sanjarite. Ako imate viziju i poduzimate akcije ali nemate strasti, bit ćete prosječni. Ako imate strast i poduzimate akcije ali nemate viziju, doći ćete do cilja ali ćete ustanoviti da je pogrešan. Dakle, formula glasi: strast, plus vizija i plus akcija, čine jednadžbu za uspjeh.“ – riječi su američke olimpijke Marylin King, koje su inspirirala Upravu tvrtke BMD STIL,  jednu od najuspješnijih u Hrvatskoj.

DJELATNOSTI

Maloprodaja i veleprodaja građevinskog materijala na području Republike Hrvatske te distribucija i transport istog na području Europske unije i zemalja u susjedstvu.

Prerada armaturnog čelika i izrada svih vrsta armaturnih profila i armatura različitih presjeka i oblika, a zahvaljujući tehničkim karakteristikama moguće je udovoljiti zahtjevima kupaca za izradu svih oblika u promjerima od 4 do 32 milimetra.

MISIJA

Naša je misija pružiti svakom kupcu bio on maloprodajni ili veleprodajni, najbolju vrijednost za uložen i potrošen novac kroz stalno ulaganje u vrhunsku uslugu i podršku kupcu u svim segmentima prodajnog procesa, od ostvarene kupnje pa sve do dostave materijala na gradilište.

VIZIJA

Ostvariti lidersku poziciju i postati najbolji trgovački lanac na tržištu prodaje i prijevoza građevinskih proizvoda, te biti nositelj standarda i mjerila kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja. Biti kupcima prvi izbor pri kupnji, postojećim i potencijalnim zaposlenicima biti poželjan poslodavac, a svim partnerima i poslovnim subjektima biti pouzdan i čvrst partner.