Prodajni asortiman BMD STIL-a obogaćen je najnovijim modelima glinenih crijepova proizvedenih u  DILJ industriji građevinskog materijala i to crijepom NEXE Valens 1/1 antracit te specijalnim elementima NEXE Valens 1/2 antracit, NEXE Valens odzračnikom antracit, NEXE Valens rubnim crijepom D antracit i NEXE Valens rubnim crijepom L antracit.

Valens je inače ravni crijep koji svojim atraktivnim i modernim dizajnom daje poseban šarm objektima i kojem popularnost raste iz dana u dan. Posebno ga odlikuje veliko pomično područje, što ga čini pogodnim za sanacije. Odabirom Valens crijepa za izvođenje krova, kupac ujedno ostvaruje carsku uštedu uz produženo jamstvo od čak 50 godina.
Prosječna težina jednog komada Valens crijepa iznosti 4,1 kilogram, utrošak po metru kvadratnom iznosi otprilike deset komada, a pokrivne dimenzije 410×250 milimetara.

Dilj d.o.o. Vinkovci proizvođač je prirodnog glinenog crijepa s tradicijom dužom od devedeset godina. Od 2002. godine nalazi se u sastavu Nexe grupe, a brojnim investicijama u posljednjih desetak godina tvrtka je dosegla razinu kvalitete koja zadovoljava sve europske norme te posjeduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crijepa koji je u potpunosti izrađen od prirodnog materijala. Spomenuti crijepovi su dizajnom i funkcionalnošću namijenjeni kontinentalnim i mediteranskim područjima, što znači da su idealni i za naše područje. [BMD STIL, Foto: PR]