JUB je ovih dana hrvatskom tržištu predstavio novu, poboljšanu verziju JUPOL Gold Advanced boje namijenjene za unutarnje zidove i stropove. Nova receptura zadržala je prepoznatljive dobre karakteristike – obojana površina zadržava vrhunski izgled, mogućnost nijansiranja u više od deset tisuća nijansi, visoka pokrivnost, otpornost na mokro čišćenje, paropropusnost i TÜV SÜD certifikat.

Uz zadržane dobre karakteristike, proizvod je unaprijeđen po pitanju produženog vremena obrade što znači da pri nanošenju omogućuje duži popravak grešaka. Valjak pri nanošenju na zid ne ostavlja tragove, boja se lakše nanosi, otklonjeno je sušenje boje na poklopcu i ujednačeno je rijeđenje za sve baze do 5%. Film boje je dobro paropropustan i otporan na mokro trljanje, tako da je moguće ne pretjerano prihvaćeno zaprljanje prebojanih površina obrisati krpom namočenom u otopinu univerzalnih sredstva za čišćenje. Za bojanje normalno upojnih, svijetlih i ne previše uprljanih površina u manje zahtjevnim objektima, obično je dovoljan već jednoslojni nanos.

JUPOL Gold je visokopokrivna, periva i za okoliš neškodiva boja. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu jače opterećenih unutarnjih zidova i stropova, gdje se zahtjeva i estetski izgled obojene površine. Upotrebljiva je za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama, školama, vrtićima, bolnicama, domovima za starije i drugim objektima.
Primjerene podloge su fine žbuke svih vrsta, površine zaglađene masama za izravnavanje, reljefne papirnate tapete, reljefne tapete od staklenih vlakana pa i gips kartonske i vlaknenocementne ploče, iverice, neožbukan beton i slično. Moguć je nanos i na dobro prihvaćene stare disperzijske premaze i dobro prihvaćene dekorativne žbuke svih vrsta. Boju odlikuje nizak sadržaj lako hlapivih organskih tvari, ne sadrži omekšivače i teške metale te u pogledu toga ispunjava zahtjeve.

Važno je napomenuti kako se proizvodnja boje provodi pod stalnim nadzorom TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München i ispunjava zahtjeve za oznaku »PROVJEREN SADRŽAJ ŠTETNIH TVARI i NADZIRANA PROIZVODNJA« – LOW EMISSION, POLLUTANT TESTED and PRODUCTION MONITORED (TÜV SÜD Test Standard TM 07 Dispersion Paints “Issue 06/09”).

JUB JUPOL Gold Advanced boja dostupna je u svim prodajnim centrima BMD STIL-a, a sve savjete i odgovore na dodatna pitanja možete pronaći kod naših prodajnih savjetnika. [BMD STIL, Foto: Marketing JUB d.o.o.]