JUBIZOL toplinsko fasadni izolacijski sustavi ispunjavaju sve zahtjeve za dovoljnom i učinkovitom toplinskom izolacijom, pružaju odlične životne uvjete i iskazuju visoku ekološku orijentaciju. Namijenjeni su za sve vrste zidnih podloga, za fasadne površine koje su od oborina zaštićene barem minimalnim napustima, za prosječne odnosno manje zahtjevne eksploatacijske uvjete, a prije svega za toplinsku zaštitu novih i toplinsku sanaciju postojećih niskih i do 22 metra visokih stambenih zgrada kao i niskih poslovnih, proizvodnih i sličnih objekata.
Uz to nude garanciju do 25 godina, a njihovom ugradnjom štedi se na energiji do 40% i dugotrajno su otporni na alge i plijesan.

Ove jeseni BMD STIL je odlučio pripremiti akciju i pružiti priliku kupcima da svoj dom obuku u novo ruho i u akciji JUBIZOL toplinsko fasadnih sustava pronađu najpovoljniju cijenu, dugogodišnju garanciju, široku paletu boja i priliku za uštedu jer poklanjamo nevjerojatnih 50% stiropora gratis!

Jesenska akcija traje do isteka zaliha, zato požurite do naših prodajnih centara i osigurajte ono najbolje za budućnost svoga doma. [BMD STIL]