Početak nove, aktivne sezone građevinskih gradova je pred vratima, a pred vratima su i novi odlični popusti i najbolji uvjeti kupnje u prodajnim centrima BMD STIL-a. Niz akcijskih prodaja započinjemo sniženjem cijena Wienerberger Porobloka 9 – poroziranog bloka olakšane mase, velikih dimenzija i poboljšanih toplinskih svojstava.

Poroblok 9 poznat je u svijetu opeke po svojim većim dimenzijama ( 25/29/23,8 | 29/25/23,8), što omogućuje bržu gradnju i manji utrošak morta. Pretežito služi za gradnju jednostavnih objekata s limitiranim svojstvima poput pomoćnih objekata, garaža, ispunskog ziđa i drugog.
Načinjen je od prirodnih materijala i posjeduje mnogo prednosti. Glinena porozirana opeka energetski je učinkovita i izolira na pametan način, štiti od hladnoće i akumulira toplinu, izdržljiva je, sigurna i stabilna čak i na više katova. Neškodljiva je za okoliš i ekološki održiv

Poroblok 9 nije samo dobar izolator topline i hladnoće već i izolator vanjske buke i ima antialergenska svojstva. Obzirom da se peče na gotovo 1000 Celzijevih stupnjeva, nije zapaljiv i pruža zaštitu od požara. Ekonomski je isplativ, ne zahtjeva održavanje i kao što smo već napisali, otporan je na različite utjecaje. No kao glavnu prednost svakako moramo istaknuti veću dimenziju koja omogućuje manju potrošnju morta i manje potrebnog rada.

 

DIMENZIJE: 290x250x238 mm
MASA: 11 kg
POTROŠNJA OPEKA: 16 kom/m2 za zid debljine 25 cm zid, odnosno 13,8 kom/m2 za zid debljine 29 cm.

 

Poroblok 9 sada možete pronaći u svim prodajnim centrima BMD STIL-a po sniženoj cijeni od samo 4,25 kuna po komadu, što vrijedi za sva jednokratna gotovinska, virmanska i kartična sredstva plaćanja i to do isteka zaliha! [BMD STIL]