JUB d.o.o. i ove je godine organizirao, već tradicionalnu, edukacijsku prezentaciju na temu „Noviteti JUB asortimana 2017.“ namijenjenu poslovnim partnerima, koja je održana u sjedištu tvrtke koja se nalazi u Samoboru.
Edukciji se odazvao i velik broj djelatnika BMD STIL-a iz prodajnih centara Bedenica, Soblinec, Zabok i Novi Marof, kako bi bili u toku s najnovijim JUB trendovima i kako bi nove informacije na što kvalitetniji način prenijeli svojim kupcima i partnerima.

Tako smo imali priliku saznati sve o novoj JUPOL Gold Advanced boji, o kojoj ste već mogli čitati na našoj web stranici, zatim o gotovoj masi za fugiranje s mogućnošću nijansiranja AKRINOL Fugamix, o JUBIN Metal primer quick dryu, JUBIN Antirostu, JUBIN Impregnaciji, JUBIN Cleaneru, JUBIN Nitro razrjeđivaču, JUBIN Metal primeru, Hydrosol Expressu 1K, Jubizol silicone coloru i Jubizol Acrylfasu. Osim toga bilo je riječi i o Jubizol sustavima MW i EPS, odnosno o sustavnim rješenjima u toplinskoj izolaciji fasada, ETICS sustavima, tehnologijama ugradnje, zahtjevima za ugradnju na fasadama  i vrstama izolacija.
Svi navedeni noviteti pripremljeni su u JUB-u s ciljem olakšanja i poboljšanja poslovanja partnera i izvedbe završnih radova u graditeljstvu.

Nakon poučnih i zanimljivih teorijskih i praktičnih prezentacija, slijedio je obilazak skladišta koje se nalazi u sklopu sjedišta tvrtke te prigodno druženje kojim je susret bio i službeno završen.
Informacije o najnovijim JUB proizvodima i njihovoj ponudi u prodajnom asortimanu BMD STIL-a moći ćete, između ostalog, pronaći i ovdje na web stranici kao i na društvenim mrežama.

JUB grupacija je međunarodna tvrtka koja danas obuhvaća dvanaest podružnica i posluje na više od dvadeset inozemnih tržišta. U grupaciji je zaposleno 569 ljudi, od toga 343 u Sloveniji i 226 u ostalim članicama grupacije. Posjeduje dva proizvodna pogona u Sloveniji i Srbiji. Na ostala tržišta izvozi i prodaje 75% proizvoda pod vlastitom robnom markom. [BMD STIL]