Zadovoljstvo nam je obavijestiti naše drage kupce kako je u svim prodajnim centrima BMD STIL-a u tijeku prodajna akcija vrhunskog glinenog crijepa Jupiter TONDACH, po cijeni od samo 66 kuna po metru kvadratnom, a osim cijene snižene za 33%, svaki kupac dobiva čak 33 godine jamstva na vijek trajanja crijepa.
Akcija se odnosi na crijep crvene, bakrenosmeđe, tamnosmeđe, antik i crne boje koje možete razgledati u našim prodajnim centrima svakog radnog dana od 7 do 16 sati, a subotom od 7 do 13 sati.

Zašto odabrati JUPITER crijep?

Jupiter TONDACH je crijep velikog formata što znatno olakšava pokrivanje krova i pojednostavljuje posao krovopokrivačima. Ova vrsta crijepa ima mogućnost letvanja što, vjerujemo, veseli sve majstore, prilagođava se svakom krovu, a uz to Jupiter je estetski vrlo lijep crijep koji se odlikuje vrhunskom kvalitetom te samim time čini naš život ugodnijim.

33 godine jamstva?

TONDACH crijep proizvodi se, odnosno peče na temperaturi od 1000 Celzijevih stupnjeva, a površina mu je posebno obrađena kako bi bio otporan na sve vremenske neprilike i prilike. Izrađen je od gline stare tisućama godina što pospješuje njegovu dugovječnost i otpornost na različite utjecaje okoliša. 33 godine garancije podrazumijevaju sigurnost bez potrebe stalnog održavanja, postojanu vrijednost za generacije te naravno, ekološki prihvatljiv proizvod. Sve su to vrlo bitni faktori obzirom na sve veće zahtjeve vezane uz pokrov. S ekološkog stajališta glineni crijepovi su svakako najprihvatljiviji jer TONDACH svoje crijepove proizvodi od gline, vode, zraka i vatre, bez ikakvih kemijskih dodataka. Zahvaljujući tome upravo je TONDACH jedini austrijski proizvođač pravih glinenih crijepova koji je dobio međunarodni certifikat „Nature plus“.

Trajanje akcije

33% posto popusta vrijedi za gotovinsko plaćanje, bez obzira na iznos kupnje i za jednokratno kartično plaćanje-Mastercard, Maestro i Visa karticom.
Ljetno, sunčano vrijeme je najbolje vrijeme za sanaciju krovišta stoga, požurite do naših prodajnih centara i odaberite najbolje za budućnost svoga doma.

Navedeni uvjeti prodaje su završeni. 
[BMD STIL, Foto: Tondach PR]