JUPOL Gold Advanced boja za unutarnje zidove i stropove jedan je od najnovijih proizvoda JUB-a, nedavno predstavljen hrvatskom tržištu, koji se nalazi i u prodajnom asortimanu BMD STIL-a. Kvaliteta i poboljšana formula brzo su prepoznate i proizvod je više nego odlično prihvaćen od strane kupaca diljem zemlje pa ih je JUB odlučio nagraditi vrijednim poklonima.

Akcija COOLER BAG + 4 x Karlovačko pivo 0,5 l namijenjena je svim krajnjim kupcima JUPOL Golda koji u prodajnim centrima BMD STIL-a u Soblincu, Novom Marofu ili Zaboku kupe JUPOL Gold pakiranje od 15 litara (moguće je kombinirati pakiranja 3 x 5 litara, 10 + 5 litara ili 15 litara bijelog ili nijansiranog Golda). Prilikom kupnje svaki kupac na poklon dobiva JUPOL šarenu torbu hladnjak i četiri limenke Karlovačkog piva za osvježenje.

JUPOL Gold je visokopokrivna, periva i za okoliš neškodiva boja. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu jače opterećenih unutarnjih zidova i stropova, gdje se zahtjeva i estetski izgled obojene površine. Upotrebljiva je u stambenim i poslovnim zgradama, školama, vrtićima, bolnicama, domovima za starije i drugim objektima.
Prednosti JUPOL Golda za potrošače, odnosno izvođače radova su lakši nanos, što znači da se lijepo nanosi i ne prska, produženi vremenski rok za moguće popravke, ujednačeni izgled prebojane površine bez vidljivih tragova valjka, veća izdašnost, rijeđenje do 5% (jednako za sve baze: 1001 – bijela, 1000, 2000) te nijansiranje u svima nijansama po JUB ton karti.

Akcija JUPOL Gold traje do 31. svibnja 2017. godine, odnosno do isteka zaliha. [BMD STIL]