U prodajnim centrima BMD STIL-a u tijeku je prodajna akcija JUBizol toplinsko fasadnih izolacijskih sustava, koju nikako ne biste smjeli propustiti jer su u ponudi sustavi sa stiroporom debljine 10 centimetara i koje možete pronaći već od 69,54 kune! Navedena cijena odnosni se na jedan metar kvadratni fasade i primaran izbor komponenti – stiropor, ljepilo, mrežicu, impregnaciju i završni sloj bijelog tona.

JUBIZOL toplinsko fasadni izolacijski sustavi ispunjavaju sve zahtjeve za dovoljnom i učinkovitom toplinskom izolacijom, pružaju odlične životne uvjete i iskazuju visoku ekološku orijentaciju. Namijenjeni su za sve vrste zidnih podloga, za fasadne površine koje su od oborina zaštićene barem minimalnim napustima, za prosječne odnosno manje zahtjevne eksploatacijske uvjete, a prije svega za toplinsku zaštitu novih i toplinsku sanaciju postojećih niskih i do 22 metra visokih stambenih zgrada kao i niskih poslovnih, proizvodnih i sličnih objekata.
JUBIZOL fasadni sustavi nude garanciju od deset godina, njihovom ugradnjom štedi se na energiji do 40% i dugotrajno su otporni na alge i plijesan.

Posjetite naše prodajne centre u Bedenici, Soblincu, Zaboku, Novom Marofu i Velikoj Gorici do 15. svibnja 2017. godine, do kada traja akcije i ostvarite dodatne pogodnosti pri vašoj kupnji. [BMD STIL]